+31611488779

KIDS DEFENSE

Wilt u dat uw kind ook zelfverzekerder en weerbaarder wordt? Of heeft u een kind dat misschien te weerbaar is? Dan zijn de kids defense lessen zeker wat voor uw kind. In deze lessen leren kinderen spelenderwijs zelfverdedigingstechnieken.

De situaties zijn geregeld gericht ор realiteitssituaties en dus ook echt bruikbaar voor uw kind in het dagelijks leven wanneer nodig. Binnen de lessen is er natuurlijk ook aandacht voor de verbetering van de conditie van uw kind.

Kinderen die minder zelfverzekerd en weerbaar zijn leren zichzelf sterker te maken in hun houding en stemgebruik. Ze leren voor zichzelf op te komen op een juiste manier en leren sterker in hun schoenen te staan. Andersom kan het natuurlijk ook zo zijn dat uw kind te weerbaar, dit kunt u merken aan dat uw kind bijvoorbeeld regelmatig in conflict is met andere kinderen. Ook voor deze kinderen is kids defense een aanrader. Zij leren ook hun stem op een juiste manier te gebruiken, een juiste (niet aanvallende) maar toch stevige houding aan te nemen en leren vooral het respect hebben voor de ander binnen de lessen. Er wordt ook aandacht geschonken aan de verschillende manieren van conflictsituaties oplossen. Wilt u uw kind op een juiste manier kennis laten maken met zelfverdediging? Meld uw kind dan nu aan via info@fitandbrave.nl.