+31611488779

TacFit

 

TacFit is een uitdagende, intensieve trainingsmethode die gericht is op het verbeteren van de algehele fitheid en het uithoudingsvermogen. Met TacFit train je op een functionele manier en werk je aan kracht, lenigheid, mobiliteit en uithoudingsvermogen. De oefeningen zijn gebaseerd op bewegingen die je in het dagelijks leven tegenkomt en zijn ontworpen om je lichaam op een veilige en effectieve manier te trainen.

Voordelen

Met TacFit kun je je algehele fitheid verbeteren, je uithoudingsvermogen vergroten en je lichaam op een veilige en effectieve manier trainen. Daarnaast kan TacFit helpen bij het verbeteren van je mobiliteit, lenigheid en kracht. De oefeningen zijn gebaseerd op bewegingen die je in het dagelijks leven tegenkomt, waardoor je fitheid en uithoudingsvermogen ook buiten de sportschool van pas komen.

Nadelen

Er zijn geen nadelen van TacFit, het is een veilige en effectieve manier om je lichaam te trainen.

Clubbells Training

Clubbell training is een geweldige manier om je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Met de juiste techniek kun je je spieren op een veilige en effectieve manier trainen. Het is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en fysieke gesteldheden.

Meer
Youtube Video

FlowFit

FlowFit is een geweldige manier om jezelf uit te dagen en je fysieke en mentale vaardigheden te verbeteren. Het is een combinatie van gymnastiek, yoga en dans en het is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en fysieke gesteldheden.

Meer...
Youtube Video

TACFIT 7- KEY COMPONENTS OF STRUCTURE

 

 

Youtube Video