Fit and Brave | Over
16034
page-template-default,page,page-id-16034,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Over

Wie ben ik

Ik ben Omar Rashidi, eigenaar & instructeur van Fit and Brave.
Al op een vroege leeftijd was ik bezig met sport. Ik heb altijd al een groot interessegebied gehad binnen de sport, zo heb ik taekwondo, (kick)boksen en fitness beoefend. Sinds een aantal jaar beoefen ik ook Capoeira. In 2010 ben ik begonnen metĀ het beoefenen van Krav Maga en Tactical Fitness.

Sinds 2015 ben ik mijn eigen onderneming gestart, Fit and Brave. De lessen die ik geef zijn TacFit, Krav Maga, Kids Defense, Women Defense en Boxing. Alle lessenĀ zijn een combinatie van de verschillende sporten die ik in mijn leven heb kunnen beoefenen en waar ik het beste uit heb gehaald om zo een eigentijds en effectief trainingsprogramma samen te stellen. Uiteraard ben ook ik nooit uit geleerd en daarom volg ik nog geregeld verschillende seminars van vooraanstaande mensen uit de sportwereld. Zo blijf ik mijn sportkennis vergroten en kan ik mijn ervaringen met anderen delen!